• Újdonság: A Medi Verde!  
  • 2008-04-14  
  • Egyedülálló újdonság a LoLaFe-től komplex téplálékkiegészítő, méhpempővel, szőlőmag kivonattal és Q10-el.

    

    
  • Ismerje meg termékeinket!  
  • 2008-04-14  
  • Ha szeretné megadni szervezetének azt ami jár neki, ismerje meg termékeinket és válassza ki az Önnek legszükségesebbet.

    

~

Medi Verde ® - az immunrendszer támogatására

 

 - Szakmai információ.pdf 

 

 

A  Medi Verde ® komplexei segítenek az immunrendszert lendületben tartani, valamint támogatja azt a természetes kivonatok által. Ezáltal növeli az egészséges általános közérzetet (általános jó érzés) és támogatja az állandó környezeti változások miatt.

Medi Verde ® nélküli is működik ez talán, de fogyasztásával, sokkal jobban működik, és egészségünk megéri ezt. Szóval, ha aktívan, fitten és életvidáman szeretne élni, akkor támogassa a komplex immunrendszerét, hogy az egy jó közérzettel köszönhesse meg a támogatást.

És miért?

Bizonyított természetes kivonatokat (mint pl. a ginzeng és a méhpempő) már rég óta használják az egészséges és jó közérzet kialakításához. Ugyanígy erősíthetjük testünk beilleszkedő képességét, hogy állandó ide-oda, fenn és lent, miatt ne szenvedjünk.

A készítményben felhasznált sokoldalú vitamin kombináció (A, C és E vitamin) a citrus gyümölcsökből nyert természetes bioflavonoidok és a szőlőmag kivonat rendkívül hatékony szabadgyök lekötő képességgel rendelkeznek. Ezen kívül tartalmaznak nyomelemeket (rézt és szelént), amelyek az egyik legfontosabb együttható faktorai az immunrendszer ellenálló képességének. Mint minden sejt alapvető összetevőjeként a koenzim Q10, amelyet szervezetünk csak kb. 30 éves korunkig termel, rendkívül fontos, hogy szervezetünk ezután is elegendő energiát tudjon előállítani.

A cink felhasználása legfőképpen testünk regenerációs folyamatánál és a szövetek egészségének megőrzésénél kap szerepet.

A Medi Verde ® ezen alapanyagok összetétele által egyszerre több szinten is támogatja komplexen immunrendszerünket.