F E L H Í V ÁS


Tisztelt Ügyfeleink!

Ezúton hívjuk fel szíves figyelmüket, hogy sajnálatos módon a LoLaFe márkájú Q10 Aktív termékünket hamisítják,ezekből Magyarországon és feltehetőleg a környező országokban is kerültek termékek forgalomba !

Vásárlói bejelentést követően a mintákat bevizsgáltattuk Németországban és bebizonyosodott hogy azok nem eredetiek, ismeretlen eredetű és összetételű termékekről van szó. Emiatt több hivatalos eljárás is indult a magyar hatóságoknál, amelyek folyamatban vannak.

Ha Ön úgy gondolja, hogy az Ön által vásárolt termék, szokatlan ízű, jellegű, csomagolásában, flakonjainak formájában, kinézetében eltérést vél felfedezni, kérjük azonnal hagyja abba a fogyasztását és forduljon ügyfélszolgálatunkhoz a termék azonosítása érdekében.

Az azonosításhoz kérjük jegyezze fel és adja meg: a termék külső gyüjtőcsomagolásán /fehér karton/ található számokat, a havi csomagolás alján található számokat, valamint a flakonokon található számokat. Ezek elhelyezkedését a mellékelt fotókon tekintheti meg.

Ügyfélszolgálatunk telefonszáma: 0630-5465390 H-P 09.00 – 18.00 óráig

Sürgős esetben hívjon minket bármikor, a kijelzett számon visszahivjuk!

Email cím : laszlo.biro@blnaturahungaria.com

Képviseletünk pontosan meg tudja mondani az Ön által megadott adatok alapján hogy a termék eredeti, a gyártótól származik vagy sem.

Amennyiben Ön megbizonyosodott róla, hogy nem eredeti terméket vásárolt, kártérítést jelenthet be és a hivatalos eljárásban is károsultként, sértettként részt vehet. Ügyfélszolgálatunk ebben az esetben is várja a panasz bejelentését, amelyet követően megbeszéljük Önnel a teendőket.

Az eredeti termékek minőségéért, összetételéért a gyártó és a márkavédjegy tulajdonosa garanciát vállal. Amennyiben Ön képviseletünktől vagy a velünk kapcsolatban álló értékesítő partnerektől vásárolták meg a terméket hibátlan, jó minőségú, megfelelő azonosító számokkal rendelkező terméket kaptak.

Minden esetben örizzék meg a termék átvételekor kapott elismervényt, számlát, egyéb bizonylatokat és az értékesítő cég/munkatárs nevét telefonszámát. Ezen adatok birtokában tudja Ön valójában az árú eredetét bizonyítani. Kérjük minden tisztelt vásárlónkat, hogy a fenti ellenörzésre jelentkezzenek a hamis termékek kiszűrése érdekében!

Köszönettel/Tisztelettel

BL Natura Hungária Kft

A Sedamed AG – a LoLaFe és a Q10 Aktiv márka védjegyek tulajdonosa - képviseletében