• Újdonság: A Medi Verde!  
  • 2008-04-14  
  • Egyedülálló újdonság a LoLaFe-től komplex téplálékkiegészítő, méhpempővel, szőlőmag kivonattal és Q10-el.

    

    
  • Ismerje meg termékeinket!  
  • 2008-04-14  
  • Ha szeretné megadni szervezetének azt ami jár neki, ismerje meg termékeinket és válassza ki az Önnek legszükségesebbet.

    

~

AugoSamin ® az éleslátás őrangyala

 

 - Szakmai információ.pdf

 

 

Az AugoSamin látáserősségünk védőangyala.A szemlencse időskori kóros elváltozása a látás romlásának az egyik fő okozója. Az AugoSamin beavatkozik ebbe a folyamatba, a benne lévő alapanyagok úgy hatnak, mint egy filter, amely megóvja a szemlencsét a káros sugaraktól (UV fény), ezáltal lassíthatja a kóros folyamatokat. Ezen kívül segít a szemben lévő szabad gyökök leépítésében. Ezáltal segíthet megelőzni a szemlencse romlását, illetve annak folyamatát lelassíthatja.

 

A két karotinoid (lutein és zeaxanthin) adják az éleslátás központjának pigmentjeit: ez a szemlencse, amelyet sárga foltnak is neveznek. A lutein és a zeaxanthin adják ezt a sárga színt. Ha ezek a színanyagok a szemlencsében leépülnek, akkor romlik látásunk és a sárga folt egy sötét árnyékká alakul át. Az éleslátás egyre jobban romlik és kialakul sz időskori szemlencse degeneráció. (röv. AMD)

 

És miért?

Ennek az állapotnak a megelőzésében az AugoSamin® segíthet. Ez azt jelenti, hogy a szervezet folyamatosan a megfelelő luteinnel és zeaxanthinnal kell ellátni, hoyg a szemlencse egészséges maradjon. További védőanyagok, amelyek ennek az értékes látócentrum egészségénekmegőrzásáben segítenek: C-vitamin, E-vitamin, béta karotin (pro vitamin) és a cink (nyomelem).

 

„Az időskori szemlencse degenerációnak két különleges veszélye van:

egyrészt észrevétlenül alakul ki ls a látás élességének elvsztését kezdetben nem érzi a beteg jelentősnek. Másodsorban a betegég száraz formája nem gyógyítható. Ennél a betegségnél a végső stádiumban az áleslátást egy sötét folt jelentősen akadályozza a látótér közepében” – magyarázta prof. Dr. Konrad Kohler a tübingeni szemészeti egyetemi klinika professzora.  

 

A szemgyógyászati szakértői rámutattak arra, hoyg ezen betegségek megelőzésére különösen több fiygelmet kellene fordítani, mint korábban, mivel a terápiás tapasztalatok alapján ezeket a betegeket nem sikerült meggyógyítani, így nem tudták visszanyerni a hétköznapok során nélkülözhetetlen tiszta látás képességét és örömét.

 

Még akkor is, ha ezek a betegségek leginkább 60 éves kortól lépnek fel és a népességnek a 70 éven felül minden tizedik, majd a 80 éves kor felett egy ötöde éritett, a megelőzést ezzel szemben az állíndóan növeklvő átlagos életkorra való tekintettel már gyerekkortól el kellene kezdeni.

 

Ennek a feladatnak a sikeres teljesítéséhez a következő három fő területre kell fokozottan ügyelnünk:

 

·       a szemek állandó védelme az UV sugaraktól (napszemüveg viselése)

·       a dohányzás mellőzése

·    a karotinoiddús táplálkozás, kihangsúlyozva a lutein és a zeaxanthin színezőanyagok fogyasztását